Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

‘Bir daha asla AKP’yle olmayız’ diyen Fatih Erbakan: İstanbul’u alan dünyayı alır

Fatih Erbakan: Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan’a destek verdiğimiz için pişman değiliz


Daha önce yaptığı açıklamada “Bir daha asla AKP’yle olmayız” diyen Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan bu kez “Ankara’yı alan Türkiye’yi alır, İstanbul’u alan dünyayı alır” sözleriyle dikkat çekti.

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Divan Toplantısı’nda yaptığı konuşmada erken seçime vurgu yapan Fatih Erbakan, “Yapılacak olan bir erken seçimle bir an evvel milli görüşü iktidara taşımamız lazım. Maddi ve manevi kalkınma adil bir dünya ile İslam aleminin ve mazlumların da kurtarılması lazım. Yeniden Refah iktidarı için İstanbul’un kıyama kalkması lazım” ifadelerini kullandı.

Erbakan konuşmasında şunları söyledi:

“Türkiye’de bir diğer sorun da nesillerimizi kaybetme sorunu ahlaki ve manevi erozyondur. Evde anne babasını, okulda öğretmenini dinlemeyen, uyuşturucu bağımlısı, deist veya ateist bir nesil. Boşanmalar, uyuşturucu, tacizler, cinayetler artıyor. LGBT propagandası almış başını gitmiş. Milli görüşün manevi kalkınma hamlesi lazım. Sadece maddi kalkınma yetmez aynı zamanda manevi kalkınmanın gerçekleştirilmesi lazım.

Manevi kalkınmanın sağlanması, nesillerimize sahip çıkılması lazım. Bu felaketlerden kurtulmak milli görüş iktidarına bağlı. Bunun için de inşallah yapılacak olan bir erken seçimle bir an evvel milli görüşü iktidara taşımamız lazım. Maddi ve manevi kalkınma adil bir dünya ile islam aleminin ve mazlumların da kurtarılması lazım. Yeniden Refah iktidarı için İstanbul’un kıyama kalkması lazım. Ankara’yı alan Türkiye’yi alır, İstanbul’u alan dünyayı alır. İstanbul hem manevi, psikolojik, sosyolojik açıdan önemli hem de oy oranı, seçmen sayısı bakımından önemli. İstanbul Türkiye’nin lokomotifidir. İstanbul ayağa kalkarsa bütün Türkiye ayağa kalkar. İstanbul’u ayağa kaldırmadan Türkiye’yi ayağa kaldırıp yeniden refaha, iktidara taşımanız mümkün olmaz. İstanbul’u kıyama kaldırmamız lazım.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version