Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Beyoğlu Belediyesi yöneticilerinin kaymakamlığa girişi engellendi

Beyoğlu Belediyesi yöneticilerinin kaymakamlığa girişi engellendi


31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerde CHP’nin AKP’den kazandığı Beyoğlu Belediyesi, belediye yöneticilerinin kaymakamlık binası içindeki belediye birimlerine girişlerinin engellendiğini duyurdu. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, “İlgilileri devlet aklına ve Beyoğlu halkının iradesine saygı duymaya davet ediyorum. Bu yapılanın tüm bir ilçeyi cezalandırmak olduğunu hatırlatıyorum “dedi.

Beyoğlu Belediyesi X hesabından yaptığı paylaşımda belediye yöneticilerinin bir kısmının kaymakamlık binası içinde bulunan belediye birimlerine girişlerinin engellendiğini açıkladı.

Belediyeden yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Değerli Beyoğlulular, şu anda Belediyemizin yöneticilerinin bir kısmının kaymakamlık binası içinde bulunan belediye birimlerimize girişi engellenmektedir. İlgililer hakkında gerekli hukuki girişimlerde bulunulacaktır. Kamu hizmetlerini ve kamu görevlilerini engellemenin yasal olmadığını hatırlatırız.”

İNAN GÜNEY’DEN AÇIKLAMA

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney de belediye yöneticilerinin kaymakamlık binası içindeki belediye birimlerine girişlerinin engellenmesine ilişkin sosyal medyadan açıklama yaptı.

İlgilileri devlet aklına ve Beyoğlu halkının iradesine saygı duymaya davet eden Güney, “Bu yapılanın tüm bir ilçeyi cezalandırmak olduğunu hatırlatıyorum. Komşularımız müsterih olsun, ne olursa olsun sizlere hizmetlerimizde aksama olmayacak. Bu uygulamaya karşı idari ve hukuki tüm haklarımızı kullanacak, Beyoğlu’nun hakkını – hukukunu savunacağız. Altını çizerek hatırlatıyorum: devletin dini adalettir, adalet olmalıdır” ifadelerini kullandı.

İlgilileri devlet aklına ve Beyoğlu halkının iradesine saygı duymaya davet ediyorum. Bu yapılanın tüm bir ilçeyi cezalandırmak olduğunu hatırlatıyorum.

Komşularımız müsterih olsun, ne olursa olsun sizlere hizmetlerimizde aksama olmayacak.

Bu uygulamaya karşı idari ve hukuki… https://t.co/ov5OqKFvj0

— inan güney (@inanguney) September 19, 2024

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version