Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bakanlık’tan ‘düzeltme’ yapıldı: “Sıla bebek ölmedi, entübe edildi”

Bakanlık’tan ‘düzeltme’ yapıldı: “Sıla bebek ölmedi, entübe edildi”


Tekirdağ’da cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebeğin hayatını kaybetti bilgisinin doğru olmadığı açıklandı. Bakanlık ilk açıklamasında ‘ölüm’ olayını doğrulamıtı. İkinci açıklmasında ise Sıla bebeğin ‘entübe’ edidiği belirtildi. Sıla’nın 5 yaşındaki ablasının da devlet korumasına alındığı öğrenildi. Soruşturma kapsamında anne dahil 3 kişi tutuklanmıştı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı konuya ilişkin yaptığı ilk açıklamada, ”Hayatını kaybeden çocuğumuzun kardeşi devlet koruması altına alınarak psikososyal destek çalışmaları başlatılmıştır. Olayla ilgili şüpheliler emniyet birimleri tarafından gözaltına alınmıştır. Hayatını kaybeden çocuğumuzun kardeşi devlet koruması altına alınarak psikososyal destek çalışmaları başlatılmıştır. Bakanlık olarak dava sürecine müdahil olarak suçluların EN AĞIR CEZAYI ALMASININ yakın takipçisi olacağız.” denilmişti.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZIAKP milletvekili adayı, Ayhan Bora Kaplan davasında tanık olarak dinlendiSONRAKİ YAZIAvrupa Merkez Bankası faizleri düşürmeye devam ediyor

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version