Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Arınç: “22 yıldır aralıksız iktidardayız; toplumsal çürümenin kokusunu duyuyor musunuz?”

Bülent Arınç: Cumhurbaşkanımız, ‘Bundan sonra hukuka göre karar verin’ dese yargı zaten buna hazır


Eski Meclis Başkanı AKP’li Bülent Arınç, Narin Güran’ın katledilmesi üzerinden toplumsal çürümeye dikkat çekti. İktidarın sorumluluğunu hatırlatan Arınç, “Bizleri yönetenler ellerindeki işleri birilerine teslim edip bu toplumsal çürümeye odaklanmak zorundadır. Kabul edelim ki 22 yıldır aralıksız iktidardayız ve bu tablodan bize de büyük sorumluluk düşmektedir. (…) Bir koku var duyuyor musunuz? Aile kurumunun yozlaştığı, ahlâk, edep ve hayânın neredeyse sadece lafta kaldığı, toplumsal çürümenin kokusu bu. ” dedi.

Diyarbakır’da kayboluşundan 19 gün sonra cedesi dere kenarında bir çuval içinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın katledilmesine ilişkin soruşturma devam ediyor. Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, iktidarın ve siyaset mekanizmasının Narin’in katledilmesi üzerindeki sorumluluğunu hatırlattı. Korkunç bir toplumsal çürüme yaşandığına dikkat çekeken Bülent Arınç, ardından şunları söyledi:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZIBatman Baro Başkanı: “Bugünden sonra Demirtaş ve Kavala’yla birlikte, Yalçınkaya’nın da adını anacağız”SONRAKİ YAZIAKP milletvekili adayı, Ayhan Bora Kaplan davasında tanık olarak dinlendi

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version