Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Aracında kaçak sigara yakalanmıştı: Ediz Ün partisinden istifa etti

Çakarlı aracında binlerce kaçak elektronik sigara yakalanmıştı: CHP’li Ediz Ün’ün arabası 61 kez Bulgaristan’a gitmiş

Edirne’de kendisine ait araçta kaçak elektronik sigara ve aparatları ele geçirilen CHP Edirne milletvekili Ediz Ün partisinden istifa etti.

Cumhuryet Halk Partisi( CHP) X soyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Edirne Milletvekili Ediz Ün’ün Grup Başkanvekilleri ile yaptığı görüşmeden sonra adli süreç tamamlanana kadar partiden istifa talebinin uygun görüldüğü ifade edildi.

CHP’den yapılan açıklama şu şekilde:

“Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’in talimatıyla geçtiğimiz hafta kamuoyuna yansıyan olaya ilişkin olarak Edirne Milletvekilimiz Ediz Ün, Grup Başkanvekillerimiz ile bugün bir araya gelmiştir. Yapılan görüşmede Sn. Ün, adli süreç tamamlanana kadar partimizden istifa etmeyi talep etmiş, bu talebi uygun görülmüştür. Hukuki sürecin sonucuna göre Sn. Ün’ün partimize geri dönüp dönmeyeceğine karar verilecektir.”

20 Eylül’de Edirne’de polis ekipleri, CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün’ün çakarlı 34 EKE 86 plakalı aracında 2 milyon lira değerinde binlerce kaçak elektronik sigara ve aparatları ele geçirmişti. Aracın 50 defa Kapıkule-Kaptan Andreevo sınır kapısından, 11 defa da Hamzabeyli-Lesovo olmak üzere 61 defa giriş yaptığı tespit edilmişti.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version