Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Amca gözaltına alınmıştı; aracının şoför koltuğunda Narin’in DNA’sı tespit edildi

Amca gözaltına alınmıştı; aracının şoför koltuğunda Narin’in DNA’sı tespit edildi


Türkiye günlerdir Diyarbar’dan gelecek haberi bekliyor. 21 Ağustos’tan bu yana kayıp olan Narin Güran’ın amcası S.G. gözaltına alınmıştı. DW Türkçe’den Alican Uludağ’ın haberine göre amca S.G.’nin otomobilinde yapılan incelemede Narin Güran’ın DNA’sı tespit edildi. Amcanın, Narin’in son görüldüğü andan 15 dakika sonra köyden ayrıldığı belirlendi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’a ilişkin soruşturmada bu sabah dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla, küçük kızın amcası, aynı zamanda kırsal Tavşantepe Mahalle Muhtarı S.G. gözaltına alındı. S.G.’nin kullandığı aracının şoför koltuğunda bulunan DNA ile Narin Güran’ın kıyafetleri ve battaniyesinden alınan DNA örneği eşleşti. Bu gelişme amcayı şüpheli hale getirdi.

Ayrıca amca S.G.’nin, yeğeni Narin Güran’ın en son arkadaşlarıyla görüldüğü zamandan 15 dakika sonra hızlı bir şekilde köyden ayrıldığı da tespit edildi.

Soruşturma kapsamında ulaşılan deliller üzerinde kıyaslama yapmak amacıyla Narin Güran’ın anne-babası, açık DNA profillerinin tespiti amacıyla kan örnekleri alınmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version