Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’li Ensarioğlu, katil zanlısı Salim Güran’ı Meclis’te ağırlamış!


HABER MERKEZİ – AKP’li Galip Ensarioğlu’nun Narin Güran’ın tutuklanan amcası katil zanlısı Salim Güran’ı Meclis’te ağırladığı ortaya çıktı.

Amed’in Rezan (Bağlar) ilçesine bağlı Çûlî (Tavşantepe) kırsal mahallesinde 19 gün sonra cenazesi bulunan Narin Güran’ın katledilmesiyle ilgili soruşturma kapsamında tutuklanan amca Salim Güran ile AKP Amed Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun Meclis’te çekilmiş bir fotoğrafı ortaya çıktı.  

 

Sanal medyada dolaşıma sokulan fotoğrafta Salim Güran ile Ensarioğlu’nun Meclis kulisinde karşılıklı çay içtikleri görülüyor. Söz konusu fotoğrafın Ensarioğlu’nun sanal medya hesabından, Salim Güran’ı Meclis odasında ağırladığına dair 27 Aralık 2023 paylaşımı ile doğrulandı.

 

Ensarioğlu’nun X hesabından 27 Aralık 2023’te yaptığı paylaşımda “Gazi Meclisimizde kıymetli hemşehrilerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. Bizleri ziyaret eden; Bismil İlçe Başkanımız Muzaffer Cengiz Özaydın, Bağlar İlçe Başkanımız Sadık Başar Gür, Çınar İlçe Başkanımız Ömer Murat Delil, Çermik  İlçe Başkanımız Hayrettin Kızılarslan, Ergani İlçe Başkanımız Mehmet Abbas Polat, Çermik Belediye Başkanımız Şehmus Karamehmetoğlu, Dicle Belediye Başkanımız Felat Aygören, Lice İlçe Başkanımız Adem Kayaş, Kocaköy İlçe Başkanımız Mehmet Uruç, Kayapınar-Taban mahalle muhtarımız Mustafa Yıldız, Bağlar-Tavşantepe mahalle muhtarımız Salim Güran, Sur-Kabasakal mahalle muhtarımız Zeyneddin ÇINAR ve kıymetli hemşehrilerimize ziyaretleri için teşekkür ederim” yazdığı görüldü.

 

AİLE İLE DOST OLDUKLARINI AÇIKLAMIŞTI

 

Ensarioğlu’nun Narin Güran’ın katledilmesi ile ilgili yürütülen soruşturma ile ilgili “Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var. Çünkü aile de bizim dostlarımız. Onları da çok fazla üzecek bir şey söylemek istemiyoruz. Bu meseleleri, siyaseti bu işlere bulaştırmamak lazım” açıklaması tepki çekmiş, DEM Parti Ensarioğlu hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıklamıştı. 

 

 

 

 

 

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version