Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Yusuf Dikeç’in Annesi İçin Utandıran Yorumlar! Elon Musk Tepki Gösterip Övgüler Dizdi

Yusuf Dikeç'in Annesi İçin Utandıran Yorumlar! Elon Musk Tepki Gösterip Övgüler Dizdi


2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda takım arkadaşı Şevval İlayda Tarhan ile Türkiye’ye gümüş madalya kazandıran Yusuf Dikeç’in pozu tüm dünyada adından söz ettirmişti.

Lens, göz kapağı veya kulak koruması gibi teçhizat tercih etmeyen Yusuf Dikeç, olimpiyatların da en çok konuşulan ismi olmuştu.

‘EN DEĞERLİM’

Yusuf Dikeç sosyal medya hesabından annesiyle çekilmiş bir fotoğraf karesini, Türkçe’de “En değerlim” anlamına gelen “My Most Precious” notuyla paylaştı. Dikeç’in paylaştığı fotoğrafa yapılan çirkin yorumlar ise tepki çekti.

REZİL OLMUŞLAR!

Bir sosyal medya kullanıcısı, “Maalesef rezil olduk dünyaya. Keşke annenizi paylaşmasaydınız” yorumunu yaparak başörtüsünden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Birçok kullanıcı da ‘Rezil olduk, sil şunu’, ‘Avrupa’ya küçük düştük’ gibi utandıran yorumlarda bulundu.

ELON MUSK’TAN ÖVGÜLER

Milyarder iş insanı Elon Musk ise Yusuf Dikeç’in annesin övgüler dizdi.

Dikeç’in paylaşımına yorum yapan Elon Musk, “Hayat savaşında anne hem kalkan hem kılıçtır. Varlığıyla korur, inancıyla güçlendirir, kendi savaşlarınızı cesaretle vermenizi öğretir. Ve siz olimpiyatlarda cesaretle, üstün bir isabetle mücadele ettiniz. Sizin gibi inanılmaz yetenekli bir insanı getirdiği için ona büyük saygı duyuyorum” ifadelerini kullandı.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version