Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Üstü kapalı su kuyusu açıldı

Üstü kapalı su kuyusu açıldı


Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustosa Kur’an kursundan ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Narin Güran‘ı arama çalışmaları 3. gününde devam ediyor. Jandarma komandolar ve Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma (DÜAK) ekipleri, Narin’i mahalle içerisinde tekrar aradı. Evlerine yakın yerde bulunan üzeri kapalı boş su kuyusu da AFAD ekipleri tarafından açıldı. Yapılan çalışmada kuyudan tahta ve tuğla parçaları çıktı

Baba Güran: Gören, duyan Allah rızası için bize haber versin

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta Kur’an kursundan çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Narin Güran için arama çalışmaları sürerken, Narin’in babası Arif Güran, arama kurtarma faaliyetlerine katılan herkese teşekkür ederek, “Gören, duyan Allah rızası için bize haber versin. Dün Sayın Valimiz de buraya geldi, İçişleri Bakanımızla da görüştüm. Allah hepsinden razı olsun. Verdikleri mücadele az bir şey değildir. Biz şu anda burada oturuyoruz ama onlar oturmuyorlar. Bu bir gerçektir. Özellikle, jandarma ve AFAD. Allah hepsinden razı olsun. Sosyal medyadan paylaşanlar, dua edenlerden, bizi arayıp soranlardan… Eğer bir haberiniz, bir iğne ucu kadar da olsa Allah rızası için bize haber verin. Tabii burada Sayın Cumhurbaşkanımıza çok çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Gereken her şey yapılıyor” dedi.

Kokuya duyarlı köpek ‘Yel’ de Narin’i aradı

Narin’i bulmak için Jandarma komandolar ve Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma (DÜAK) ekipleri, mahalle içerisinde tekrar arama yaptı. Ekipler, metruk evler, ahırlar, bağ ve bahçeleri tek tek kontrol etti, ancak Narin’e ait bir ize rastlanmadı. Ayrıca kokuya duyarlı köpek ‘Yel’ ile birlikte jandarma, AFAD, Kayapınar ve Kulp belediyelerinin arama kurtarma ekipleri, mahalle çevresinde arama çalışmalarını sürdürüyor.

Kuyudan tahta ve tuğla parçaları çıktı

8 yaşındaki Narin’in evlerine yakın yerde bulunan üzeri kapalı boş su kuyusu AFAD ekipleri tarafından açıldı. Ekipler halat yardımıyla kuyuya indi. Yapılan çalışmada kuyudan tahta ve tuğla parçaları çıktı. Narin’i arama çalışmaları sürüyor. (DHA)

 

Exit mobile version