Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Trump, Elon Musk ile röportaj yapacağını duyurdu

Trump, Elon Musk ile röportaj yapacağını duyurdu


Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, 12 Ağustos Pazartesi gecesi “Elon Musk ile büyük bir röportaj” yapacağını açıkladı. Trump duyuruyu kendi sosyal medya platformunda paylaşırken röportajın detayları ile ilgili detay vermedi.

Son zamanlarda ismi sıksıkla tartışmalara konu olan Elon Musk, geçen ay Trump’a yönelik suikast girişiminin ardından resmen Cumnutiyetçi adayı desteklediğini açıklamış ancak hiçbir başkan adayına para bağışında bulunmayacağını söylemişti.

Musk, eski adı Twitter olan X’i devralmasının ardından Trump’un hesabını tekrar aktif etmişti. Trump’un twitter hesabı 6 Ocak’ta ABD Kongre Binası’nda yaşanan ayaklanmaların ardından 2021’de askıya alınmıştı.

Cumartesi günü bir kampanya mitinginde konuşan Trump ise Musk’ın desteğinden dolayı elektrikli araçlara karşı uzun süredir sürdürdüğü muhalefetden vazgeçtiğini açıkladı. Trump, “Elektrikli arabalardan yanayım, olmak zorundayım çünkü Elon beni çok güçlü bir şekilde destekledi” dedi.

Musk, haftasonu Birleşik Krallık’ta yaşanan sokak olayları ile ilgili “İç savaş kaçınılmaz.” şeklinde paylaşım yapmış ve İngiltere’de hükümetin tepkisi ile karşılaşmıştı. Birleşik Krallık Adalet Bakanı Heidi Alexander Salı günü Sky News’e verdiği demeçte ayaklanmaları iç savaşla ilişkilendiren dilin “tamamen temelsiz” olduğunu söyledi.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version