Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

SAMSUN | Gardiyanlar, ilaçlarını isteyen kalp hastası tutukluyu darp etti

SAMSUN | Gardiyanlar, ilaçlarını isteyen kalp hastası tutukluyu darp etti


Samsum Kavak S Tipi Kapalı Cezaevi’nde Ali Alarslan isimli tutuklunun gardiyanlar tarafından darp edildiği iddia edildi. İnsan hakları savunucusu ve DEM Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre skandal olay kalp hastası olan Alarslan’a ilaçlarının verilmemesi üzerine yaşandı.

Tutuklu Alarslan, ilaçlarını ısrarla istemesi ve itirazı üzerine infaz koruma memurları tarafından darp edildi. Ömer Faruk Gergerlioğlu, Ali Alarslan’dan gelen mesajı sosyal medya hesabından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u da etiketleyerek yayınladı.

Kalp hastası olan tutuklu Ali Alarslan’ın mesajı şöyle:“Kalp hastasıyım, kan sulandırıcı ve kalp ilaçlarım verilmedi, itiraz edince infaz koruma memurları darp etti. Başmemur Murat Gülşen tarafından şiddete maruz kaldım. Darp raporu için hastaneye sevk etmediler. Kamera kayıtları her şeyi doğrular. Volkan müdürün baskı ve tehditlerinden dolayı açlık grevine girdim. Telefon görüşleri yapmayacağım. Kalbimde iki stent var.

Ali Alarslan, Samsun Kavak S Tipi Kapalı Cezaevi”

DUY! @yilmaztunc

“Kalp hastasıyım, kan sulandırıcı ve kalp ilaçlarım verilmedi, itiraz edince infaz koruma memurları darp etti. Başmemur Murat Gülşen tarafından şiddete maruz kaldım. Darp raporu için hastaneye sevk etmediler. Kamera kayıtları her şeyi doğrular. Volkan müdürün…

— Ömer Faruk Gergerlioğlu (@gergerliogluof) August 19, 2024

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version