Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Muş’ta baraj gölünde facia: Aynı aileden 5 genç boğuldu

Muş’ta baraj gölünde facia: Aynı aileden 5 genç boğuldu


Muş’ta piknik yapmak için Alparslan Barajı gölüne gelen aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti.

Bostankent köyünde oturan Karakaya ailesi, piknik için Alpaslan-1 Baraj Gölü’ne gitti. Dün saat 16.30 sıralarında serinlemek için suya giren 13 yaşındaki Rabia Karakaya bir süre sonra çırpınmaya başladı. Bunu gören aile fertleri de onu kurtarmak için suya girdi. Suya girenlerden Yasin(18), Edanur  (20) ve Fatma Karakaya (22) ile Eylül Tekin (15) de gölde kayboldu.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, AFAD ve jandarma ekibi sevk edildi. Ekipler ve vatandaşların da yardımıyla Rabia, Yasin ve Edanur Karakaya ile Eylül Tekin’in cansız bedenine ulaşıldı.

Suda kaybolan Fatma Karakaya’yı arama çalışmaları devam ederken, talihsiz 4 kişinin cansız bedeni ise Muş Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

FATMA KARAKAYA’NIN DA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Rabia Karakaya’yı kurtarmaya çalışanların arasında olan ve 4 kişinin boğulduğu olayda suda kaybolan Fatma Karakaya’nın, havanın kararmasına rağmen AFAD Su Altı Arama- Kurtarma, UMKE, jandarma, polis ve itfaiye, Bitlis Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda cansız bedenine ulaşıldı.

Sudan çıkarılan Karakaya’nın cansız bedeni de Muş Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version