Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Meral Danış Beştaş, İl Jandarma Komutanı’nın sözlerini hatırlatıp sordu: “Narin nerede?”

Meral Danış Beştaş, İl Jandarma Komutanı’nın sözlerini hatırlatıp sordu: “Narin nerede?”


DEM Parti’nin hukukçu milletvekillerinden Meral Danış Beştaş, 21 Ağustos’tan beri kayıp olan Narin Güran’ın neden bulunamadığını sordu. Meral Danış Beştaş, sosyal medya hesabından dün yaptığı paylaşımda, Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım 28 Ağustos’ta yaptığı, “Şu anda çember çok daraldı. Çok kısa bir süre kaldığını düşünüyorum. Elimizde deliller var, ifadeler var. Narin’in dakika dakika köydeki hareketlerini kayıt altına aldık. Deliller üzerinde yürüyoruz, sonuca çok yaklaştık, inşallah yakın zamanda sonucumuzu alacağız.” sözlerini hatırlattı.

Ardından, “Müjde’ye gerçekten yakın oldukları için mi bu açıklama yapıldı bilemiyoruz. Ancak yetkili bir makamda oturanların çok özenli ve sorumlulukla konuşmaları beklenir. Hele bir çocuğun hayatı sözk onusuysa daha fazla dikkat ve özen gerekir. (Bu açıklamanın üzerinden) 2 (bugün itibariyle 3) gün geçti. Müjde gelmediği gibi, yığınla spekülasyon yapıldı ve çelişik bir çok haber çıktı. En son yayın yasağı da geldi. Tekrar tekrar soruyoruz; Narin Güran nerede?” ifadelerini kullandı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım 2 gün önce “Narin Güran Soruşturmasına Çember Daraldı. Müjdeli Haberi Vermemiz Yakındır…” demişti.

Müjde’ye gerçekten yakın oldukları için mi bu açıklama yapıldı bilemiyoruz. Ancak yetkili bir makamda oturanların çok… pic.twitter.com/zkxWxSBG1k

— Meral Danış Beştaş (@meraldanis) August 30, 2024

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version