Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Küçükçekmece’deki metrobüs kazasına ilişkin soruşturma sürüyor: Gözaltı sayısı 10’a yükseldi

Küçükçekmece'deki metrobüs kazasına ilişkin soruşturma sürüyor: Gözaltı sayısı 10'a yükseldi


İstanbul Küçükçekmece’de 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2’si ağır 51 kişinin yaralandığı metrobüs kazasına ilişkin gözaltına alınan metrobüs şoförü Düzgün Murat Çetin ve denetim amiri Şafak Yıldız Sefaköy Polis Merkezi’nde tamamlanan işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Soruşturma kapsamında yol bakım çalışmasında görevli ; metrobüs komuta amiri, bölge şefi, proje müdürü, şantiye şefi, müdür ve müdür yardımcısı olmak üzere 6 kişi daha gözaltına alındı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığının, Beylikdüzü istikametinde ilerleyen metrobüsün Sefaköy mevkisinde karşı yönden gelen metrobüse yandan çarptığı kazaya ilişkin soruşturması sürüyor. Soruşturma kapsamında çalışmalarını yürüten İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri dün 4 aralarında metrobüs şoförlerinin de olduğu 4 kişiyi gözaltına aldı.

6 kişi daha gözaltına alındı

Çalışmaların devamında ise bugün gözaltı sayısı arttı. Ekipler, yol bakım çalışmasında görevli bulunan metrobüs komuta amiri, bölge şefi, proje müdürü, şantiye şefi, Yol Bakım Onarım Müdürlüğü’nde müdür ve müdür yardımcısı olmak üzere 6 kişiyi daha gözaltına aldı. Şüpheliler işlemleri için emniyete götürüldü. (DHA)

 

Exit mobile version