Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Konya’da dehşete düşüren olay: Eşini öldürüp cansız bedenini karakola getirdi

Konya’da dehşete düşüren olay: Eşini öldürüp cansız bedenini karakola getirdi


Konya’da dehşete düşüren bir kadın katliamı yaşandı. Bekir Durmaz otomobilde tartıştığı eşi Elif Durmaz’ı bıçaklayıp öldürdü. Durmaz daha sonra eşinin cansız bedeniyle birlikte karakola  giderek teslim oldu.

Konya’da seyir halinde olan bir otomobilin yolcu koltuğundaki kadının kanlar içerisinde gören bazı sürücüler 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. Plakası ve gittiği istikamet belirtilen otomobilin bulunması için polis ekipleri çalışma başlattı.

HASTANEYE DEĞİL KARAKOLA GİTTİ

Tam bu sıralarda aranan otomobilin sürücüsü Bekir Durmaz (53),, aracıyla birlikte Selçuklu ilçesindeki Özalkent Polis Merkezi’ne gelip, tartıştığı eşi Elif Durmaz’ı (37) bıçakladığını belirterek, sağlık görevlilerinin çağrılmasını istedi.

DEFALARCA BIÇAKLADI

Otomobili kontrol eden polisler, sağ ön koltukta bir kadını kanlar içerisinde bulunca sağlık ekiplerine haber verdi. Bekir Durmaz gözaltına alınırken, adrese gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde boynundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandığı ve çok kan kaybettiği anlaşılan Elif Durmaz’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Talihsiz kadının cansız bedeni otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna götürülürken Bekir Durmaz ise sorgulanmak üzere Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version