Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kapatılan GATA mezunu KHK’lı asker traktör kazasında hayatını kaybetti

Kapatılan GATA mezunu KHK’lı asker traktör kazasında hayatını kaybetti


15 Temmuz darbe girişiminden sonra kapatılan Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Mezunu olan ve KHK ile ihraç edilen asker Barış Aydın’ın (30) Aydın’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre olay Aydın Bozdoğan’a bağlı Kızılca Mahallesi’nde 18 Ağustos’ta akşam saatlerinde meydana geldi. Aydın’ın kullandığı traktör, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Sürücünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu traktör ters takla attı. Aydın, traktör altında kalarak olay yerinde feci şekilde can verdi. Olayda 6 kişi de yaralandı.

Yoldan geçen vatandaşların acı manzarayı görmesi ile durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi bir oldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede Aydın’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, jandarma bölgede güvenlik önlemi alarak kaza ile ilgili inceleme başlattı.

WEB TASARIMCILIĞI YAPIYORDU

GATA’dan mezun olduktan sonra bir dönem Irak’ta görev yapan Aydın, ihraç edildikten sonra bölüm değiştirerek Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği yapmaya başladı. Yaklaşık iki sene Liva Hastanesi’nde çalışan Aydın, son olarak web tasarımıyla ilgileniyordu.

Aydın www.barisaydin.info.tr adlı kişisel sitesinde kendisi hakkında, “Yaratıcı düşünme yeteneğim, problem çözme becerilerim ve tutkumla, her projeye heyecanla yaklaşır ve en iyi sonuçları elde etmek için çalışırım. Yeniliklere açık, öğrenmeye ve gelişmeye devam eden bir .NET geliştiricisi olarak, her zaman yeni projelerde yer almak ve ekibime değer katmak için hazırım.” diye yazmıştı.

4 yaşında bir oğlu olan Barış Aydın’ın cenazesi Bozdoğan’da defnedildi.

KHK’LI POLİS DE İŞ KAZASINDA ÖLDÜ

Öte yandan ihraç edildikten sonra Osmaniye Sanayi Bölgesinde bir fabrikada çalışan KHK’lı polis Mehmet Güz’ün de iş kazası sonucu 21 Ağustos’ta hayatını kaybettiği öğrenildi.

3 çocuk babası olan Güz’ün cenazesi, Osmaniye Sazlık Mahallesi’nde defnedildi.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version