Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İmamoğlu: Kredisi hazır metro hattı için iki yıldır imza bekliyoruz, utanç verici

İmamoğlu: Kredisi hazır metro hattı için iki yıldır imza bekliyoruz, utanç verici


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sadece tek bir imzaya kalan Sefaköy-Küçükçekmece-Avcılar-Beylikdüzü-Büyükçekmece-TÜYAP Metrosu’nun 2 yıla yakındır yatırım planına alınmadığını söyledi. İmamoğlu, “Bizzat görüşmelerini yapıyorum. Buradan isim veriyorum. Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası. Ülkemizde birçok kamu hizmetine de kredi imkanı sunan kalkınma bankası. Dünya Başkanı ziyaretime geliyor, bu işin en başındakiler ziyaretime geliyor. Ben, ağzımı açıp bir şey diyemiyorum. Utanç verici. Bu millet adına utanç verici. Bu siyaset hasımlığı nedir Allah aşkına? Bundan kurtulun. Siyasi kibirden kurtulun. Hasımlıktan kurtulun. Ben her yerde hatırlatacağım. Koltuğu kendi koltuğu zanneden akıl, derhal aklını başına alsın. Benim oturduğum koltuk, millete aittir.” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı’nda çalışanlarla birlikte, “1. Etap TBM (Tünel Delme Makinası) İlerlemesi” çalışmalarına ziyaret etti. İmamoğlu’na, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çankaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ve Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer eşlik etti.

Burada açıklamalarda bulunan İmamoğlu, şunları söyledi:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZIMYANMAR | BM, Arakan’da müslümanlara yönelik yeni bir katliamdan korkuyorSONRAKİ YAZISağlık Bakanı Memişoğlu’ndan ‘maymun çiçeği’ açıklaması: “Her saniye alarm halindeyiz”

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version