Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İki yıldır tutuklu esnaf, ağır kalp rahatsızlığına rağmen tahliye edilmiyor: “Buradan cenazem çıkacak!”

İki yıldır tutuklu esnaf, ağır kalp rahatsızlığına rağmen tahliye edilmiyor: “Buradan cenazem çıkacak!”


Güncel soruşturmalar kapsamında iki yıldan fazla süredir Marmara 1 Nolu Cezaevi’nde tutuklu bulunan ağır kalp hastası esnaf Muharrem Cankılıç’ın ailesi ‘infaz erteleme’ istiyor. Kızı Vilcan Çekiç’in verdiği bilgilere göre 63 yaşındaki babası cezaevinde iki kez kalp krizi geçirdi ve 4 stend takıldı. Muharrem Cankılıç’ın acilen ‘bypass’ ameliyatı olması gerekiyor ancak cezaevi şartlarında bu ağır ameliyata girmek istemiyor.

“Vicdanı olan herkese sesleniyorum.” diyen Vildan Çekiç, “Babam hayatı boyunca kendi halinde esnaflık yapmış biri. Babam yüksek tansiyon hastası. Cezaevinde kalp krizi geçirdi, hastaneye kaldırıldı. Bize haber bile verilmedi. Doktorlar babamın hayati tehlikesi olduğunu ve bypass olması gerektiğini söyledi. Babam ağır kalp hastası ve açık kalp ameliyatı olması gerekiyor ama cezaevi koşullarında bunun yapılmasını istemiyor. Bu yüzden 4 stend takıldı.  Babam çok hasta. Cezaevinde her aradığımızda ‘Benim buradan cenazem çıkacak’ galiba diyor. Babamın infazının ertelenmesini ve tedavi hakkına kavuşmasını istiyorum. Babamı tahliye edin…” ifadelerini kullandı.

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZIFransa, İngiltere ve ABD’nin ardından vatandaşlarına Lübnan’ı terk edin çağrısında bulunduSONRAKİ YAZITrump rehine takasını eleştirdi, Putin’i tebrik etti

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version