Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Göztepe maçında sahaya inen Ali Koç’a yabancı madde isabet etti; sahaya inen akreditasyonlu Fatih Özkan, Koç’u iterek yere düşürdü!

Göztepe maçında sahaya inen Ali Koç'a yabancı madde isabet etti; sahaya inen akreditasyonlu Fatih Özkan, Koç'u iterek yere düşürdü!

T24 Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Göztepe karşılaşmasının 50. dakikasında sahaya indi. Göztepe taraftarı Koç’a tepki gösterdi. Koç’a sahadayken önce yabancı cisim isabet etti sonra da sahaya inen akreditasyon kartlı Fatih Özkan, Koç’u iterek yere düşürdü. Gözaltına alınan Özkan’ın daha önceki Göztepe – Altay maçında da çıkan olaylardan sonra “kasten öldürmeye teşebbüs” suçuna yardımdan yargılandığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe 2 farklı önde olduğu maçta duraklamalarda yıkıldı, İzmir’den 1 puanla ayrıldı

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe, Göztepe takımına konuk oldu. Göztepe-Fenerbahçe karşılaşması 2-2 berabere bitti.

İzmir’de gerçekleşen müsabakada, Koç, sahaya girdi. Saha kenarından Koç ve ekibi polisler eşliğinde soyunma odasına doğru ilerlediği sırada kargaşa çıktı. Koç’a Göztepe tribünlerinden gelen yabancı madde isabet ettikten sonra tribünden akreditasyon kartlı Özkan sahaya girdi. Özkan, Koç’u iterek yere düşürdü. Koç, korumalar eşliğinde sahadan çıkarıldı.

Koç’a saldıran Özkan, gözaltına alındı. Gözaltına alınan Özkan’ın daha önceki Göztepe – Altay maçında da çıkan olaylardan sonra “kasten öldürmeye teşebbüs” suçuna yardımdan yargılandığı ortaya çıktı.

İsmail Yüksek ve Fenerbahçe TV’den tepki

Fenerbahçe TV, Fenerbahçe Başkanı Koç’un Göztepe maçında yaşadıklarının ardından tepki gösterdi.

Fenerbahçe’nin milli yıldızı İsmail Yüksek de maçından ardından yaptığı açıklamada, “Bu düşmanlık… Nedir bu düşmanlık! Ben bunu anlamıyorum. Milyonlarca taraftarımızın olduğu bu şehirde, bu saldırganlık nedir anlamıyorum. Taraftarımız stada geliyor, formamız yakılıyor, taraftarımıza biber gazıyla müdahale ediliyor. Başkanımız buna karşı çıkmak için sahaya iniyor ama ona da herkesin önünde saldırılıyor” dedi.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil: Göztepe’nin her türlü hakkı korunacak

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Göztepe’nin onursal başkanı Mehmet Sepil, “Göztepe tarafından bir hata yapıldıysa özür dileriz ama Göztepe’nin her türlü hakkı korunacak” ifadelerini kullandı.

Mourinho: Sahadaki hiçbir oyuncu ne olduğunu anlamadı

Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, beIN SPORTS’a açıklamalarda bulundu. Ali Koç’un sahaya girmesi hakkında konuşan teknik direktör, “Sahadaki hiçbir oyuncu ne olduğunu anlamadı” ifadelerini kullandı.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version