Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Galatasaray’a gelme sebebim bir artı katmak

Galatasaray'a gelme sebebim bir artı katmak

Son 2 sezonun şampiyonu  Galatasaray, Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunun ilk maçında Hatayspor’u konuk etti. RAMS Park’ta oynanan karşılaşmada ev sahibi mücadeleyi 2-1 kazandı. Galatasaray’ın yeni transferi Michy Batshuayi maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Batshuayi, Süper Lig tarihine geçti

Galatasaray’ın yeni transferi Michy Batshuayi, Süper Lig’de “üç büyükler”in formasını terleten ilk yabancı futbolcu oldu.

Türkiye’de daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe’de top koşturan Belçikalı santrfor, Galatasaray ile ilk Süper Lig maçına çıktı. Tecrübeli futbolcu, Hatayspor maçının 70. dakikasında oyuna girerek Süper Lig’de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray formalarıyla mücadele eden ilk yabancı oyuncu ünvanını aldı.

Michy Batshuayi, 90. dakikada sahneye çıkarak takımını 2-1 üstünlüğe taşıyan golü kaydetti. Belçikalı yıldız, sarı-kırmızılı formayla ilk kez bir resmi maçta gol sevinci yaşadı.

Batshuayi’nin açıklamaları şu şekilde:

“Bu akşam ilk maçıma çıktım ve golümü attım. Çok iyi oynamadık ama bu sezon başı karşılaşması. Çok çalışıp daha iyisini yapacağız.”

“Uzun zamandır Türkiye’de oynuyorum. Galatasaray’a gelme sebebim Galatasaray’a bir artı katmak. Gol atarak bunu göstermek istiyorum. Tabii ki ilk 11’i zorlamak istiyorum. Sahada da iyi performans gösterip daha iyisini yapmak istiyorum.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version