Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Fethullah Gülen’den Rıfat Sayar için ‘taziye’ mesajı: Vefasına, sadakatine şahidim

Fethullah Gülen: Yazık ettiler ülkeye, biz sarsılsak da devrilmeyelim


Fethullah Gülen Hocaefendi, 72 yaşında vefat eden ‘dostum’ diyerek tanımladığı Turgutlulu iş adamı Rıfat Sayar için bir taziye mesajı yayınladı.

Mesajında, “Tanıdığım günden beri hep vefasına ve sadakatine şahit olduğum, en zor zamanlarda hizmete samimiyetle omuz vermiş, kıymetli gönül insanı, aziz dost Rıfat Sayar Beyefendi’nin vefâtını teessürle öğrendim.” ifadelerini kullanan Gülen, ardından, “Zindandan sonra bir de onulmaz hastalıklara giriftâr olan vefâlı arkadaşıma Cenab-ı Erhamü’r-Râhimîn’den rahmet ve mağfiret diler, kıymetli aile efradına ve yol arkadaşlarına sabr-ı cemil niyaz ederim. Bu vesileyle bu vetirede vefat eden bütün kardeşlerime de taziyelerimi arz eder her bir vefatın bende bir yürek sızısı olduğunu bir kere daha ifade etmek isterim.” cümlelerine yer verdi.

 

Rıfat Sayar Ağabey için Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi’den taziye mesajı:

“Tanıdığım günden beri hep vefasına ve sadakatine şahit olduğum, en zor zamanlarda hizmete samimiyetle omuz vermiş, kıymetli gönül insanı, aziz dost Rıfat Sayar Beyefendi’nin vefâtını teessürle… pic.twitter.com/k8VQKvIYyX

— Herkul (@Herkul_Nagme) August 11, 2024

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version