Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Eskişehir’deki saldırıyla ilgili yayın yasağı kararı


HABER MERKEZİ – Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde Arda K.’nin çay bahçesinde 5 kişiyi bıçaklamasına dair yayın yasağı kararı alındı. 

 

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde balta, bıçak, kask ve Nazi maske ile gittiği Şehit Rüstem Demirbaş Parkı’nda 5 kişiyi yaralayan Arda K.’nın gerçekleştirdiği saldırıya ilişkin Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında Eskişehir Nöbetçi Sulh Ceza hakimliği olaya ilişkin yayın yasağı kararı aldı. Kararda, “haber özelliği taşıyan ana başlıklar dışında, soruşturma ile ilgili yazılı ve görsel basında haber, röportaj, program, eleştiri ve benzeri isimlerle olayın yayımlanması ve soruşturmanın seyrini etkileyecek şekilde olayın haber yapılmasının önlenmesi için” soruşturma tamamlanıncaya kadar yayın yasağı getirildiği belirtildi. 

 

Şehit Rüstem Demirbaş Parkı’ndaki çay bahçesine gelen Arda K.; (18), T.A. (71), C.Ö. (57), N.Ö. (87), M.K. (64), C.A. (64)’yı bıçakla yaralanmıştı. Başında kask, belinde balta, yüzünde Nazi maskesi ve üzerinde hücum yeleği bulunan saldırgan, polis tarafından gözaltına alınmıştı.

 

 

 

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version