Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Emekli, maaşına zam beklerken sinema biletine indirim aldı

Emekli, maaşına zam beklerken sinema biletine indirim aldı


Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ile Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) arasında gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda, emeklilere sinema salonlarında büyük bir indirim fırsatı sunulacak. Yeni protokol ile emekliler, gün boyu tüm seanslarda yüzde 30 indirimli sinema bileti alabilecekler.

EMEKLİLER YILI KAPSAMINDA YENİ ADIM
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, bu indirim uygulaması Emekliler Yılı kapsamında hayata geçirildi. Protokol ile emeklilerin sosyal hayata daha aktif katılımını teşvik etmeyi ve kültürel etkinliklerden daha fazla faydalanmalarını sağlamayı hedefleniyor. Bakanlık, emeklilerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürecek ve bu tür iş birlikleri ile emeklilerin hayatına değer katmayı amaçlıyor.

Serbest Görüş:

Bakanlığın açıklamasına göre, yeni düzenleme ile emekliler, sinema keyfini daha uygun fiyatlarla yaşama fırsatına sahip olacak. Sinema salonlarında geçerli olan indirim, emeklilere kültürel etkinliklere erişim konusunda önemli bir kolaylık sağlayacak. SİSAY üyesi sinema salonları, bu uygulama sayesinde emeklilerin kültürel hayatlarına katkıda bulunmayı hedefliyor.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version