Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Cem Küçük’ten AKP’ye: Fatih Altaylı, Cüneyt Özdemir size az bile yapıyor

Cem Küçük’ten AKP’ye: Fatih Altaylı, Cüneyt Özdemir size az bile yapıyor


İktidara yakın Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, AKP’li bazı isimleri eleştirdi ve “Cüneyt Özdemir ve Fatih Altaylı size az bile yapıyor” ifadelerini kullandı.

Instagram ve Roblox’un kapatılması üzerine gazeteci Cüneyt Özdemir’in sert eleştiriler yaptığına dikkat çeken Küçük, “Programına çıkmak için sıraya girmiş ezik AK Parti’lilerle köprüyü attı. Cüneyt Özdemir bence abarttı ve haddini aştı ama az bile yaptı. Çünkü karşısında eziklerin olduğunu biliyor. Ağızlarını açamayacak adamların olduğunun farkında. Nitekim Cüneyt’in eleştirilerine AK Parti’den gık çıkmadı. Tek kelime etmediler” dedi.

Gazeteci Fatih Altaylı’nın da AKP’ye yönelik sert eleştirilerini anımsatan Küçük, “Anaakımdan kovulunca delirme çıtasını en yükseğe çekti. Her gün AK Parti’ye, savunucularına, İslam’a, Müslümanlara düzenli olarak hakaret ediyor. O lafların onda birini ben muhaliflere söylesem önce bazı ‘AKP’liler bana dümdüz giderdi. Altaylı’ya ağızlarını bile açamıyorlar. Fatih Altaylı bunlara az bile yapıyor!” ifadelerini kullandı.

Küçük’ün yazısından öne çıkanlar şöyle:

Bazı önemli mevkilerdeki AK Parti’lilerdeki aşağılık kompleksi hiç bitmez. Bitmeyecek de.

Geçen hafta Instagram ve oyun platformu Roblox’un kapatılması üzerine AK Parti’yle arası iyi olan Cüneyt Özdemir beklenmedik ve sert eleştiriler getirdi. Cüneyt daha yumuşak eleştirilerle geçiştirebilirdi. Ama iyi oldu ve programına çıkmak için sıraya girmiş ezik AK Parti’lilerle köprüyü attı. Cüneyt Özdemir bence abarttı ve haddini aştı ama az bile yaptı. Çünkü karşısında eziklerin olduğunu biliyor. Ağızlarını açamayacak adamların olduğunun farkında. Nitekim Cüneyt’in eleştirilerine AK Parti’den gık çıkmadı. Tek kelime etmediler…

Cüneyt belli ki dümeni İmamoğlu’na kırmış. Önemli bir diplomat ve akademisyen olan Talip Küçükcan’a ağzına geleni söyledi ama AK Parti’den çıt çıkmadı. Cüneyt sizlere az bile yapıyor!..

‘BEN SÖYLESEM BANA DÜMDÜZ GİRERLERDİ’

Normal şartlarda ruh ve sinir hastalıklarında tedavi edilmesi gereken Fatih Altaylı anaakımdan kovulunca delirme çıtasını en yükseğe çekti. Her gün AK Parti’ye, savunucularına, İslam’a, Müslümanlara düzenli olarak hakaret ediyor. O lafların onda birini ben muhaliflere söylesem önce bazı ‘AKP’liler bana dümdüz giderdi. Altaylı’ya ağızlarını bile açamıyorlar. Fatih Altaylı bunlara az bile yapıyor!..

Zaten bu olaylar patlak verince AK Parti’yi savunanlar pek ağzını açmadı. Açmaz da. Herkes partideki bazı isimler bunu hak ediyor diyor. Kendi adamlarını koruyamayan, değer vermeyen, aşağılık kompleksine sahip isimlere niye destek versinler ki?

Yola çıktıklarınızı yolda bulduklarınıza değişirseniz bunlar size müstahak!..

Cüneytler, Fatihler, İsmailler size az bile yapıyor!..”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version