Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Belgeleriyle açıklandı; AKP’li isim, İsrail’e kurşun geçirmez cam gönderiyor!

CHP’den Doğu Perinçek’e çok sert cevap: Siyasi bunak, çeneni kapat; haddini bil!


CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır

CHP’li Ali Mahir Başarır, AKP’nin Mersin eski il başkanı Mekin Merter Salt’a ait olan Salt Grup’un İsrail’e gönderilen kurşun geçirmez camlara lojistik destek sağladığını belgeleriyle ortaya koydu.

Mersin Limanı’ndan Yunanistan’a, oradan da İsrail’e gönderilen kurşun geçirmez camların limandaki lojistik destek sağlayan kişi ise AKP’nin Mersin eski il başkanı Mekin Merter Salt’a ait olan Salt Grup şirketi. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’ın açıklamasına göre, camları üreten firma Stargrup Cam Anonim Şirketi.

Bu şirket ürünleri İstanbul’dan Mersin’e gönderiyor. Salt Grup da bu ürünler için depolarını kullandırıyor ve yüklemesini yaptırıyor. Mallar önce Yunanistan’a, oradan da İsrail’e ihraç ediliyor.

Ali Mahir Başarır, “İsrail’in tek taraflı saldırılarının başladığı günden beri, ticari ilişkileri kesin, dedik. Bizi yalanladılar; kısmen ticarin yapıldığını, sonra onların da yasaklandığını söylediler. Ama bu iktidarın, Filistin konusunda ne kadar samimiyetsiz ve yalan dolu bilgiler verdiğini kamuoyuna göstereceğiz.” diyerek şunları söyledi:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version