Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Ankara’da 3 komşusunu silahla katleden kişi 15 Temmuz gazisi çıktı!

Ankara’da 3 komşusunu silahla katleden kişi 15 Temmuz gazisi çıktı!


Ankara’nın Keçiören ilçesinde komşular arasında evin önüne su dökme sebebiyle çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine 3 kişi ölürken 1 kişi yaralandı. 3 komşusunu tabancayla öldüren Mecnun Ekinci’nin 15 Temmuz Gazisi olduğu ve silahın bu unvandan dolayı verildiği iddia edildi.

Olay, saat 00.00 sıralarında Keçiören ilçesi Yayla Mahallesi 1422’nci sokakta meydana geldi. İddiaya göre, aralarında 3 gün önce tartışma yaşanan komşular arasında dün gece saatlerinde yeniden kavga çıktı. Mecnun Ekinci, komşuları Mücahit Zurnacı (47), Murat Zurnacı (17), Şengül Zurnacı ve Mustafa Öztürk’e (17) tabancayla kurşun yağdırdı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken Mecnun Ekinci olay yerinden kaçtı.

Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekiplerince yapılan kontrolde ise baba Mücahit Zurnacı, oğlu Murat Zurnacı ve Mustafa Öztürk’ün yaşamını yitirdiği belirlendi. Anne Şengül Zurnacı ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak, tedaviye alındı. Yaşamını yitiren 3 kişinin cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

SİLAHI “15 TEMMUZ GAZİSİ” SIFATIYLA ALMIŞ

Polis kaçan Mecnun Ekinci’nin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatırken dikkat çekici detaylar ortaya çıktı.

TV Nota- Ayşe İpek Tokdemir’in haberine göre, üç komşusunu katlederek firar eden Mecnun Ekinci’nin 15 Temmuz Gazisi olduğu ortaya çıktı. Mecnun Ekinci’ye verilen silahın ise bu unvanından dolayı verildiği ileri sürüldü.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version