Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP Sözcüsü Çelik: Cumhurbaşkanımız tarafından Kılıçdaroğlu’na bir mesaj iletilmemiştir

AKP Sözcüsü Çelik: Seçim tarihinde bir değişiklik söz konusu olacak


AKP Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Konuşmasına, İsrail’in Gazze Şeridi’nde sürdürdüğü saldırılara değinerek başlayan Çelik, Netanyahu hükümetinin muhakkak yargılanması gerektiğini söyledi. Çelik, “İsrail Dışişleri Bakanı Katz, Hitler’in dışişleri bakanı gibi davranıyor. Netanyahu şebekesi katliam ve ahlaksızlıkta yarışıyor.” ifadelerini kullandı.

Soru-cevap bölümünde, Erdoğan’ın, eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek için ‘aracı’ gönderdiği iddiaları sorulan Çelik, bu açıklamaların doğru olmadığı iddia etti. Çelik, “Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından, Kılıçdaroğlu’na bir mesaj iletilmemiştir. Bu beyan doğru değil.” dedi.

Ekol TV’de Armağan Çağlayan’ın sunduğu “Sorgusuz sualsiz” programına konuk olan Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerin ardından kendisi ile görüşmek için bir talep iletildiği iddiasına yanıt vermiş, Erdoğan’ın kendisiyle görüşmek istediğine dair bir talep geldiğini söylemişti. Kılıçdaroğlu, “Ben de bunu doğru bulmadım ve görüşmeyeceğimi ifade ettim.” ifadelerini kullanmıştı.

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version