Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Abdullah Avcı’dan istifa tezahüratlarına yanıt!

Abdullah Avcı: Trabzonspor'un büyüklüğünü gösterdik

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’de 2024-2025 sezonuna Sivasspor beraberliği ile girdi. Bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı maçı değerlendirdi. Avcı, tribünlerdeki istifa tezahüratları hakkında da konuştu.

Trendyol Süper Lig’de 2024-2025 sezonu başladı. İlk haftada Trabzonspor, Net Global Sivasspor’a konuk oldu. Mücadele başladığı gibi golsüz sona erdi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor maçını beIN SPORTS’a değerlendirdi.

“Savic’in adelesinde çekme oldu o yüzden değiştirmek zorunda kaldık. 35. dakikadan sonra bireysel hatalar yaptık. Borna kaybetti, Okay kaybetti. Rakip devreye girdi. Oyunun ikinci yarısı gel-gitli hale döndü. Girdiklerimiz var, rakibe verdiklerimiz var. Kazanmak istiyorduk. Rakibi mücadelesinden dolayı tebrik ediyoruz.”

“Trabzonspor vazgeçmez, ben de…”

Avcı ayrıca, “Parçaları tamamlamaya çalışıyoruz. Eksiklerimiz var. Trabzonspor asla vazgeçmez, ben de vazgeçmem. Çalışmaya, daha iyi olmaya devam edeceğiz. Alışık olmadığımız bir oyundu. Kazanmak istiyorduk. Üzgünüz. Kafamızı kaldırıp perşembe gününe bakmamız lazım.” ifadelerini kullandı.

İstifa sözlerine yanıt

İstifa tezahüratlarına da cevap veren Avcı, “Elbette eleştiriler olacaktır. Bunlara saygım büyük. Bu eleştirileri faydalı bir şekilde kullanacağım. Ancak dilimizi ve üslubumuzu bilmek önemli, sonuçta bu bir oyun. Taraftarımıza büyük saygımız var ve takım oturunca gerçek Trabzonspor’u görecekler” şeklinde konuştu.

 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version