Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

“17/25 Aralık saati” Bahçeli’nin odasına ne zaman döndü?

O fotoğraf gündem oldu; Bahçeli’nin “17-25 Saati” hâlâ odasında!


Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un MHP lideri Devlet Bahçeli’yi MHP Genel Merkezi’ndeki makam odasındaki ziyaretinin ardından MHP’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan fotoğraflarda odada duran “17.25 Aralık” saati gündem oldu. Peki iktidar ve MHP’nin ortaklığı sonrası kayıplara karışan söz konusu saat Bahçeli’nin makam odasına yeniden ne zaman konuldu? Kamuoyu dünden beri bu soruya cevap arıyor.

24 Haziran 2024’te MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı’nın Bahçeli’yi ziyaretinde görülmeyen saat, 2 Temmuz’da Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’nin Bahçeli’ye ziyareti esnasında çekilen fotoğrafta yeniden ortaya çıktı. Serbestiyet’in haberine göre pili çıkartılmış olarak üzerinde duran saat, 2 Temmuz’dan bu yana Bahçeli’nin odasındaki fotoğraflarda görülüyor. Dolayısıyla saat, 24 Haziran’dan sonra, 2 Temmuz’dan önce Bahçeli’nin makam odasına yeniden konulmuş olmalı…

Bu arada hatırlatalım; eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle ilgili ilk duruşma 1 Temmuz’da yapılmıştı. Öncesinde, 11 Hairan’da ise AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’i Saray’ında kabul etmişti.

Bahçeli, makam odasındaki 17:25’i gösteren saati ilk olarak Haziran 2015’te Can Dündar’a verdiği röportajda kamuoyuna duyurmuştu. Bahçeli, 17:25’i gösterirken durmuş olan saat için şunları söylemişti: “Pilini çıkarttım, 17-25’e sabitledim. Hesabının sorulması vaadinden asla geri adım atmayız.”

Ali Koç’tan ziyaret maratonu!

Ali Koç, dün Ankara’da önce CHP lideri Özgür Özel, ardından da Devlet Bahçeli ile parti genel merkezlerinde görüştü. Koç, ziyaretlerinde Bahçeli ve Özel’e Fenerbahçe forması hediye etti. Koç’un Bahçeli’yle görüşmesi bir saat sürdü. Bahçeli, görüşmenin ardından Koç’u genel merkez binasından dışarıya kadar uğurladı. Görüşmenin ardından MHP’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan fotoğraflardan birinde, Bahçeli’nin 17-25 Aralık 2013’teki operasyonlar sonrası MHP Genel Merkezi’ne koyduğu “17:25′”i gösteren saatin görülmesi dikkat çekti.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version