Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Van’da şarkıcı Bengü’nün “Ne mutlu Türk’üm diyene” sloganına tepki gösterildi, sahneye pet şişe fırlatıldı

Van'da şarkıcı Bengü'nün "Ne mutlu Türk'üm diyene" sloganına tepki gösterildi, sahneye pet şişe fırlatıldı


Van’da ilk kez gerçekleşenen, Van Kültür Yolu Festivali’nde sahne alan şarkıcı sahneden inmeden önce Bengü‘nün “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” sloganı attı. İddiaya göre; slogana tepki gösteren bazı vatandaşlar, Bengü’nün terk ettiği sahneye pet şişe attı.

Sosyal medyadaki iddialara göre, konuşmasının ardından sahneden ayrılınca attığı slogana tepki gösteren yurttaşlar Bengü’nün terk ettiği sahneyi pet şişe yağmuruna tuttu. Van konserinden kareleri Instagram hesabından yayınlayan Bengü’den, yaşanan olaya ilişkin henüz bir açıklama gelmedi.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, yaşananlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Yılmaz, şunları kaydetti:

Şarkıcı Bengü Van’daki konserini “Ne Mutlu Türküm Diyene!” sözüyle bitirince oradaki bir grup terbiyesiz pet şişesi atıyor!

Bu olayı Kürtlere mal etmek, tam da PKK’nın veya bu zihniyetteki çevrelerin istediği aşağılık bir algıdır.

Hiç bir Kürt, bu söze tepki vermez! Bilakis, Kürtler misafirperverdir! Bir kadın şarkıcıya böyle asla davranmaz! Kaldı ki, Van’ı terörize eden Pkk artıkları bu davranışıyla Van’ımıza en büyük imaj zararı vermiştir. Van sakinleri de buna tepkilidir!

Bunu yapan PKK sempatizanlarıdır. Onlara inat: Ne Mutlu Türk’üm Diyene.”

Exit mobile version