Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sinan Ateş’in annesi ifade verirken fenalaştı: Duruşmaya ara verildi

MHP’den ‘Sinan Ateş’ haberlerine tepki: Ülkü Ocakları, güzide bir müessese!


Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti davası kapsamında tutuklu 22 sanığın Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nce Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kampüsü’nde yargılanması sürüyor.

Davanın ilk üç duruşmasına 22 sanık ve 19 sanık avukatı savunmalarını yaptı. Bugün davanın 4. duruşması yapılacakken, sanık avukatlarının savunmalarını tamamlamaları ve şikâyetçilerinin ifadelerine başlanması bekleniyor. Bu kapsamda şikâyetçi Ayşe Ateş, duruşmada ilk kez konuşacak.

ATEŞ’İN ANNESİ İFADE VERİRKEN FENALAŞTI, DURUŞMAYA ARA VERİLDİ

Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş, mahkemede ifade verirken fenalaştı. Duruşmaya 20 dakika ara verildi. Sağlık görevlileri salona girdi.  Ayşe Ateş mahkeme salonunda “Bu kadın burada ölürse hesabını hepinizden sorarım” diye tepki gösterdi.

GÜLTEKİN UYSAL GELDİ

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, davayı siyasetçilerde yoğun bir ilgiyle takip ediyor. Bu kapsamda bugünkü duruşmaya Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcıları Murat Bakan, Meryem Gül Çiftçi Binici ve milletvekili Sibel Suiçmez salonda yer aldı.

MAHKEME BAŞKANI’NDAN ÇEP’E UYARI

Mahkeme başkanı, azmettirici olarak yargılanan sanık Doğukan Çep’in dünkü duruşmada şikâyetçi tarafına yönelik yaptığı baş hareketleri nedeniyle uyardı.

Mahkeme başkanı, “Doğukan Çep’in tuvalet ihtiyacı için jandarma eşliğinde getirilip götürülürken, müşteki tarafında oturan izleyicilere yönelik tehdit anlamına gelecek baş sallama hareketleri yaptığı görülmüştür. Doğukan Çep uyarılmıştır” dedi.

Doğukan Çep itiraz etmek isteyince; “Anladın değil mi Doğukan? Tamam! Otur yerine” uyarısında bulundu.

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version