Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sinan Ateş suikastı davası başladı: MHP’li avukatların katılma talebi reddedildi

Sinan Ateş suikastı davası başladı: MHP’li avukatların katılma talebi reddedildi


Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, duruşmaya yüksek güvenlik önlemleriyle geldi. Ayşe Ateş, 6 koruma polisi ve çelik yelekle getirildi.

Davayı izleyenler arasında pek çok partiden isim bulunuyor. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve genel başkan yardımcısı Hakan Şeref Olgun, milletvekili Selçuk Türkoğlu; Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Gelecek Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve grup başkanvekili İsa Mesih Şahin; Deva Partisi Sözcüsü İdris Şahin ve Mersin milletvekili Mehmet Emin Ekmen; Eski cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, izleyiciler arasında yer alıyor.

MHP’li avukatların katılma talebi reddedildi

MHP’li avukatlar İbrahim Ethem Yiğit ve Çağrı Can Park davaya MHP adına katılma talebinde bulundu. Avukatların katılma talebi savcıların ‘MHP suçtan zarar görmedi’ reddedildi. MHP’li avukatların izleyici bölümüne geçip davayı izlemesi istenince salondan alkışlar yükseldi.

Özgür Özel’den mesaj

CHP Lideri Özgür Özel, duruşma salonundan Kemal Kılıçdaroğlu ve Ayşe Ateş ile fotoğrafını paylaşarak, “Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş suikasti davasını Sincan’da takip ediyoruz. Adalet tecelli edene, suikast üzerindeki sis perdesi aralanana kadar bu davanın takipçisi olacağız. Yanı başında olacağız demiştik, Ayşe Hanım adalet tecelli etmiştir diyene kadar yanı başındayız” ifadelerini kullandı.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version