Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sera Kadıgil, AKP’li Başkan Kirişci’ye rapor fırlattı: Al sana çözüm

Sera Kadıgil, AKP’li Başkan Kirişci’ye rapor fırlattı: Al sana çözüm


Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu’nda kamuoyunda sokak hayvanlarına “ötanazi” yapılmasına yol açacak kanun olarak bilinen, ‘Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmeleri sırasında muhalefet milletvekilleri tepki gösterdi.

Görüşmelerin 12. saatinde muhalefet milletvekilleri, uzun süren komisyon çalışması sebebiyle Komisyon Başkanı AKP’li Vahit Kirişci’ye tepki gösterdi. Vekiller, sıra kapaklarına vurarak “Yasayı çek” sloganlarıyla komisyonu protesto etti.

Başkan Kirişci, muhalefetin erteleme talebine, “‘Yorulmayacağız, biz sonuna kadar çalışacağız’ diyen siz değil miydiniz? Kusura bakmayın” cevabını verdi ve komisyona 10 dakika ara verdi.

📌 TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Vahit Kirişci’nin önüne rapor fırlattı: Al sana çözüm pic.twitter.com/wnJmIninow

— Kronos (@KronosHaber) July 23, 2024

TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, Meclis’in hayvan hakları araştırma raporunu göstererek, “Sen bakandın, bu rapor önündeydi. Çözüm burada” diye seslenerek Kirişci’ye rapor fırlarttı.

Kadıgil, “Al sana çözüm” dedi.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version