Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Özgür Özel’den ‘seçim’ mesajı: Ya asgari ücrete zammı verecekler ya da söke söke alacağız!

Özgür Özel’den ‘seçim’ mesajı: Ya asgari ücrete zammı verecekler ya da söke söke alacağız!


CHP lideri Özgür Özel, iktidara ‘ekonomi’ üzerinden yüklenmeye devam ediyor. Asgari ücrete zam yapılmayacak olmasına tepki gösteren Özel, bir kez daha ‘erken seçim’ çıkışı yaptı. AKP iktidarı döneminde emeklilerin açlığa mahkum edildiğini tekrarlayan Özel, “Emekli maaşı 10 bin lira olmaz. Bunu bir asgari ücret düzeyine getirin… Buradan tekrar ediyoruz. Ya asgari ücrete zammı verecekler ya da biz söke söke alacağız. Zamları yaparsanız sorunlar bitmez ama hiç olmazsa birazcık geçim olur; ama geçim olmazsa hiç merak etmeyin yakında seçim olur.” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Edirne İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette Özel’e CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın da eşlik etti.

İl Başkanlığı önündeki kalabalığa seslenen Özel, Edirne’deki seçim sonuçlarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Önümüzdeki günlerde Edirne’de parti yönetiminde bir tasarrufta bulunacağız. O günden itibaren Edirne’de hep beraber genç başkanımıza, kadın başkanımıza, partimize sahip çıkacağız.” diyen Özel, ardından şunları söyledi:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version