Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Özel Masasındaki Son Anket Sonuçlarını Açıkladı: AKP ile Fark Açılıyor

Özel Masasındaki Son Anket Sonuçlarını Açıkladı: AKP ile Fark Açılıyor


Özgür Özel, partisinin Bursa İl Başkanlığını ziyareti sırasında açıklamalarda bulunuyor. Özel, Erdoğan’ın ‘Borçlu belediyeler’ sözüne yanıt verdi. Özel ayrıca paylaştığı bir anketle, AKP’nin 4 puan önünde olduklarını söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Bursa İl Başkanlığını ziyaret etti. Özgür Özel, burada açıklamalarda bulunuyor. CHP lideri, Erdoğan’ın “Emeklilere faydanız dokunsun istiyorsanız talimat verin belediyeleriniz Sosyal Güvenlik Kurumu’na olan birikmiş borçlarını ödesinler. Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız, kaynağında bu borçların tahsiline başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok. Hazine ve Maliye Bakanlığı bunların tahsilini artık kaynağında yapacaktır” sözlerine yanıt verdi.

Özel’in açıklamaları şöyle:

“Belediyelerimize Erdoğan’ın talimatıyla darbe girişimi var. Parayı AKP’li harcamış bize ödetmek istiyorlar. Yapılacak ilk seçimlerde Türkiye’de iktidar değişecektir.

ANKET PAYLAŞTI

Geçen aya göre partimiz oyunu yarım puan arttırdı, AKP yarım puan kaybetti. CHP yüzde 35,4 ile yine birinci parti AKP yüzde 31 küsur bir oyla ikinci parti. Yerel seçimlerdeki 1,8’lik farkı her ay istikrarlı bir şekilde arttırarak şu anda 4 puana çıkarmış durumdayız.”

Kaynak: Gerçek Gündem


Etiketler

Özgür Özel


CHP


Recep Tayyip Erdoğan


Bankamatik Sıralarına Hazır Olun! 81 İlde Bankalardan Yeni Karar


DEM Partili Vekilin Darbedilmesine Destek


Bakanın Otelinde 40 Bin TL’lik İnci Kaşıklı Servis


Yunan Aşçılar Yaprak Sarmayı Böyle Hazırlıyorlar : Sarmada Kararma Olmuyormuş

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version