Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Mansur Yavaş: ‘Yolsuzluk ve israf yüzünden ülkemiz bu hale geldi’

AKP ve MHP’nin suda indirim oyunu, doğalgaz yardımını kestirdi


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı makamında ziyaret etti.  Ziyaret sırasında basın mensuplarının tasarruf tedbirlerine yönelik sorularını cevaplayan Yavaş ‘ Bizim hayali ve çılgın projelerimiz olmadı, dolayısıyla bu tasarruf tedbirleri bizi olumlu yönde etkiledi’ ifadelerini kullandı.

KARDEŞ BELEDİYE PROJESİ

Afyonkarhisar Belediye Başkanı Köksal, Afyonkarahisar Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanacak protokol ile iki belediyenin kardeş belediye olacağını belirtti.

MANSUR YAVAŞ’TAN YOLSUZLUK VE İSRAF ELEŞTİRİSİ

Ziyaret esnasında bir basın mensubunun hükümetin uyguladığı kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin sorusunu cevaplayan Mansur Yavaş, tasarrufun önemine dikkat çekti.

Yavaş, ” Tasarruf yapılması gereken bir şey. İhalelerimizi açık yapmak suretiyle ve kamuoyu ile harcadığımız her parayı kuruşuna kadar internet sayfasında açık şekilde vatandaşa hesap vererek bugüne kadar getirdik. Bizim hayali, hiçbir çılgın projemiz yoktu. Dolayısıyla bu tasarruf tedbirleri mutlaka bizi etkiledi ama sonuçta olumlu yönde etkileyecek. Bizi çok etkilemiyor ama başka belediyeleri ne kadar etkiliyor zaman içerisinde göreceğiz.

Ama biraz aceleci çıktılar. Tasarruf ettirelim derken mesela Ankara’da zarar ettiğimiz konular da oldu. Belediye başkanlarının görevi tasarruflu davranmaktır. Ülkemiz bu hale geldiyse yolsuzluk ve israf yüzünden gelmiştir.” dedi.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version