Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

KHK’lı eski dekan İbrahim Güngör trafik kazasında vefat etti

KHK’lı eski dekan İbrahim Güngör trafik kazasında vefat etti


15 Temmuz kaos ve kumpas gecesinin ardından başlatılan cadı avında Antalya Akdeniz Üniversitesi’nden ihraç edilen KHK’lı Prof. Dr. İbrahim Güngör, Isparta’da meydana gelen trafik kazasında vefat etti. Hukuksuz cemaat soruşturmaları kapsamında 6 yıl 3 ay hapis cezası verilen Güngör’ün 20 ay cezaevinde tutsak edildiği dosyasının ise Yargıtay’da olduğu öğrenildi.

Kaza dün sabah 09.00 sularında Isparta’da meydana geldi. İbrahim Güngör, bisikletiyle seyir halindeyken otomobil çarpması sonucu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılan Güngör, hastanede vefat etti.

Kronos’tan Sevinç Özarslan’ın aktardığına göre, 15 Temmuz’dan sonra tutuklanan ve 6 yıl 3 ay hapis cezası verilen Güngör, 20 ay hapis yattıktan sonra tahliye edilmişti. Dosyası Yargıtay aşamasında olan Güngör, 2009-2015 arasında Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesi dekanlığını yapmıştı.

Evli ve iki çocuk babası olan Güngör’n cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Isparta Eğirdir Sorkuncak Köyü’nde ebedi istirahatgâhına tevdi edilecek.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version