Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kerem Kınık’ın kızı ölümlü kazanın ardından serbest bırakılmıştı! Adalet Bakanı: ‘Hata varsa düzeltilir’

Kerem Kınık’ın kızı ölümlü kazanın ardından serbest bırakılmıştı! Adalet Bakanı: ‘Hata varsa düzeltilir’


Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kızılay eski başkanı Kerem Kınık’ın kızı Fatma Zehra Kınık’ın 16 yaşındaki bir çocuğun ölümüne neden olan kazanın ardından serbest bırakılmasına ilişkin konuştu. Tunç “Hatalı bir işlem varsa düzeltilir” dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara’da katıldığı 15 Temmuz Sempozyumu’nun ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.

“Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın kızının karıştığı kaza vardı, ölümle sonuçlanan kaza. Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, dosyayla ilgili size gelen bir bilgi var mı?” soruya Tunç şöyle cevap verdi:

”Dosyayla ilgili benim bu konuda henüz bir bilgim yok. Ama şuna bakalım, eğer dosyanın içeriğinde bir hata varsa mutlaka bu itiraz yoluyla düzeltilir. Bu konuda dosyayla ilgili, yargının vereceği kararla ilgili bizim şu anda buradan bir yorum yapmamız doğru olmaz ama hatalı bir işlem varsa da bu itiraz yoluyla düzeltilebilecek bir durumdur.”

NE OLMUŞTU?

9 Temmuz Salı günü saat 13.30 sıralarında Kavacık Mahallesi’nde meydana gelen kazada Fatma Zehra Kınık, Baki Sokak’tan Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ne çıktığı sırada, arkasında yolcuyla ilerleyen Yavuz Selim Öztürk’ün kullandığı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletteki sürücü ve yolcu düşerken sürücüsüz motosiklet, kaldırımdaki yayaların arasına daldı. Kazada, motosiklet sürücüsü Yavuz Selim Öztürk, arkasındaki yolcu Batın Barlas Çeki ve kaldırımdaki iki yaya yaralandı. Kazada ağır yaralanan 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

SERBEST BIRAKILDI

Kazanın ardından gözaltına alınan sürücü Kızılay’ın eski başkanı Kerem Kınık’ın kızı Fatma Zehra Kınık, polis merkezindeki işlemlerin ardından ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version