Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İzmir’de sanayi tüpü patlaması; ölü sayısı 5’e çıktı

İzmir’de sanayi tüpü patlaması; ölü sayısı 5’e çıktı


İzmir’in Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi’nde bir binada meydana gelen sanayi tüpü patlaması nedeniyle ilk belirlemelere göre 2 kişinin hayatını kaybettiği, 16 kişinin yaralandığı öğrenildi. Ardından ölü sayısının 5’e çıktığı açıklandı. Yaralı sayısı ise 63 olarak duyuruldu. İzmir Valisi Süleyman Elban ise patlama sonucu 11 binanın hasar aldığını paylaştı.

İzmir’in Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi’nde Barış Manço Caddesi’ndeki bir unlu mamuller dükkanında saat 15.00 sıralarında patlama oldu. DHA’nın haberine göre doğal gaz kaynaklı olduğu belirtilen patlamada çok sayıda kişi yaralandı. İhbar üzerine adrese jandarma, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. İlk belirlemelere göre 2 kişinin hayatını kaybettiği, 16 kişinin yaralandığı açıklandı. Ardından ölü sayısı 5’e çıktı.

İlerleyen saatlerde patlamanın sanayi tüpü değişimi sırasında yaşandığı açıklandı. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

İzmir Valisi Süleyman Elban, olay yerinde açıklama yaptı. Elban, sanayi tüpünün patladığını söyleyerek durumu ağır yaralıların olduğunu açıkladı. Vali, patlama sonucu 11 binanın hasar aldığını paylaştı.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version