Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Hayatta kalıp turu geçmek istiyoruz

Fenerbahçe, Lugano maçı kadrosunu UEFA'ya bildirdi

“Saint-Maximin yarın oynayacak mı?”

“İlk maçta önlem amaçlı değil sakat olduğu için oynamamıştı. İdmanda bir darbe almıştı ve bileği iyi durumda değildi. Şu anda da en iyi durumda değildi. Arabistan’da idman yapmıyordu, tatilden aramıza katıldı. Hala sezon öncesi antrenmanlarını yapıyor. En-Nesyri de tatilden geldi aramıza. Maximin 90 dakika oynayabilecek bir durumda değil ama forma giyebilir.”

“Aramıza yeni bir oyuncu katılırsa sevinirim”

“Kulübün transfer döneminde yaptıklarından çok mutluyum. Gerek başkanımız, gerek sportif direktörümüz, gerek Acun… Bazı transferler gecikti diye söylenebilirdim çünkü benim için zor oldu bu durum ama söylenemem, çünkü işin doğası bu. Tabii ki aramıza yeni bir oyuncu katılırsa sevinirim ama katılmazsa da ben elimizdeki oyunculardan memnunum. Benim üzüldüğüm konu göndermek zorunda olduğumuz oyuncular. Gerçekten herkesi çok seviyorum ve çok çalıştılar. Takımda 29 oyuncu artı kaleciler olması imkansız. Daha dar, takımda herkesin kendini birinci veya ikinci opsiyon olarak görmesini istiyorum. Umut Nayir ayrıldı, harika bir karakter gerçekten. Ona en iyisini diliyorum.”

“Ben hep grup aşamalarında olduğumu hatırlıyorum”

“Kariyerimde 6 eleme maçı mı oynamışım? Bunu bilmiyordum. Ben hep grup aşamalarında olduğumu hatırlıyorum.”

“Transferler ile oyuncuları merkeze yakınlaştırmak istedik”

“Maximin geldi, saf bir sol kanat oyuncusu. Aynı şekilde Oğuz da hızlı ve genç bir oyuncu. Bu transferler ile İrfan ve Tadic gibi oyuncuları merkeze yakınlaştırmak istedik. Onlar merkeze yakınlaştığında Bright ve Mert gibi oyuncularımız öne çıkabilsinler istedik. Bir yandan da sınırlamalarımız var, elimizdeki oyuncular ile oynuyoruz. Kent ile oynadık çünkü kendisi fit ve güçlü bir durumda.”

Yeni transferlerimizin adaptasyon sürecinden mutluyum

“Yeni transferlerimizin adaptasyon sürecinden mutluyum. Aramıza geç katıldılar. En-Nesyri şu an takımla çalışmıyor. Çağlar yeni ama yeni olmayan bir oyuncu. Maximin ve Oğuz yeni katıldılar aramıza ancak nasıl oynamak istediğimizi anlamaya çalışıyorlar. Yarın hayatta kalıp turu geçmek istiyoruz. Fenerbahçe taraftarlarının Avrupa’da özel bir atmosfer yarattığını duymuştum. Yarın bu doğru mu, değil mi görmek istiyorum.”

Osayi-Samuel: Benim işim hem defans hem de atak yapmak

“Benim için pozisyon çok fark etmeyecek. Benim işim hem defans hem de atak yapmak. Jesus zamanında zaten o sistemde oynamıştım. Yeni bir hocamız var ve ondan yeni şeyler öğreniyorum. Takımdaki herkesin arası çok iyi. Djiku ve Jayden en yakın arkadaşlarımdan ikisi. Gerçekten yakınız ve bu yakınlığı sahaya yansıtıp fark yaratmak istiyoruz.”

“Onunla çalışmak büyük bir onur”

“Mourinho korkutucu ama aynı zamanda hoş bir isim. Onunla çalışmak büyük bir onur. Oyuncuların geçmişini öğrenmek istiyor ve oyunculara öz güven aşılıyor. Bu sezon ondan çok şey öğreneceğimi düşünüyorum.”

“Bu formasyon benim için iyi”

“Gol ve asist sayılarımı artırmam gerektiğini düşünüyorum. Bu formasyon benim için iyi. Tadic ve İrfan ile oynamayı seviyorum çünkü onlarla oynarken arkaya sarkma şansım artıyor.”

“Ben futboluma odaklanıyorum”

“Sözleşme işleriyle babam ilgileniyor, ben futboluma odaklanıyorum. Fenerbahçe’nin oyuncusu olduğum için gurur duyuyorum. Çıkan haberler beni etkilemiyor, onları okumuyorum. Ben konsol oyunumu oynamaya devam ediyorum.”

 

Ayrıntılar geliyor…

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version