Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Hatimoğulları’dan ‘yangınlara karşı etkin çalışma yürütülsün’ çağrısı


HABER MERKEZİ – İzmir’deki yangında hayatını kaybedenler için paylaşımda bulunan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, “Bir an evvel ilgili kurumlar denetlenmeli, seferberlik halinde olası yangınlara karşı etkin çalışma yürütülmelidir” çağrısı yaptı. 

 

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, İzmir’deki yangında hayatını kaybedenler 3 kişinin yakınlarına başsağlığı diledi. 

Sanal medya hesabından paylaşımda bulunan Hatimoğulları, “Canlarımız ve ülkenin ciğerleri yanmaya devam ediyor… Artık yeter!… İzmir’in Çeşme ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında 3 yurttaşımızın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Hayatını kaybeden yurttaşlara rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Neredeyse her gün ülkenin ciğerleri yanıyor. Canlarımızı, doğamızı, doğada yaşayan canlıları kaybediyoruz. Daha ne kadar öleceğiz? Bir an evvel ilgili kurumlar denetlenmeli, seferberlik halinde olası yangınlara karşı etkin çalışma yürütülmelidir” dedi. 

 

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version