Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Zico, Paris’te soyuldu!

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Zico, Paris’te soyuldu!


MICHELE LIMINA / AFP

Geçmişin efsane futbolcularından Brezilyalı Arthur Zico, olimpiyat oyunları için geldiği Paris’te çantasını çaldırdı. Zico’nun çantasında toplamda ‘500 bin Euro’ değerinde nakit para, saat ve mücevher bulunuyordu.

Brezilya Olimpiyat delegasyonu tarafından Paris’e davet edilen ‘Zico’ olarak bilinen eski futbolcu Arthur Antunes Coimbra kötü bir sürprizle karşılaştı.

Le Parisien’in aktardığına göre, Zico içerisinde 500 bin Euro değerinde nakit para, saat ve mücevherin olduğu çantasını bindiği taksinin arka koltuğuna bıraktı. Organize halde taksiye yaklaşan hırsızlardan biri şoförün dikkatini dağıtmak için ön cama yaklaşırken, diğer hırsız saniyeler içerisinde arkadan çantayı alıp kaçtı.

Paris savcılığına göre eski futbolcu şikayetçi oldu. Hırsızların izini sürmek amacıyla bir soruşturma başlatıldı. Soruşturmaya yakın bir kaynağın AFP’ye yaptığı açıklamaya göre, ilk incelemeler kaybın sanılandan daha az olabileceğini gösteriyor.

Beyaz Pele lakaplı Zico, Fenerbahçe’ye unutulmaz anlar yaşatmıştı

“Beyaz Pele” lakaplı Zico, Brezilya’nın 1980’lerdeki en iyi oyuncularından biriydi. Eski hücuma dönük orta saha oyuncusu 1971-1983 yılları arasında formasını giydiği Flamengo için toplam 370 gol atmıştı. Mükemmel bir serbest vuruşçu olan Zico, bazı gözlemciler tarafından Michel Platini ile birlikte Dünya Kupası’nı kazanamamış en iyi oyunculardan biri olarak kabul ediliyor.

2002-2006 yılları arasında Japonya’nın teknik direktörlüğünü yapan Zico, 2006-2008 arasında Fenerbahçe’yi çalıştırmıştı. Zico yönetimindeki Fenerbahçe, yüzüncü yılında şampiyon olurken, Şampiyonlar Ligi’nde de çeyrek finale çıkma başarısı göstermişti. Ancak sarı-lacivertlilerle ikinci sezonunda ligi ikinci bitirmesi nedeniyle Zico’nun kontratı yenilenmemişti.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version