Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

EURO 2024 | Türkiye, çeyrek final için Avusturya karşısına çıkıyor

EURO 2024 | Türkiye, çeyrek final için Avusturya karşısına çıkıyor


Türkiye; Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile birlikte yer aldığı F Grubu’nu 2 galibiyet ve 1 yenilgi ile Portekiz’in ardından ikinci sırada tamamladı. Avusturya ise Fransa, Hollanda ve Polonya ile mücadele ettiği D Grubu’nu 6 puanla lider olarak bitirdi. Avusturya, turnuvadaki ilk maçında Fransa’ya 1-0 kaybetmişti.

Bu turu geçen ekip, yine bugün oynanacak Hollanda-Romanya eşleşmesinin galibiyle 6 Temmuz’da Berlin’de çeyrek final mücadelesine çıkacak.

Hakan ve Samet cezalı

Avusturya ile Türkiye arasındaki karşılaşmada, Portekiz’den hakem Artur Soares Dias düdük çalacak. Dias’ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Paulo Soares ve Pedro Ribeiro yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi, Ukrayna Futbol Federasyonundan Mykola Balakin olacak. Karşılaşmada Portekizli Tiago Martins ise VAR görevini üstlenecek.

Çekya karşısında 11 oyuncusu sarı kart gören milli takımda sarı kart sınırına takılarak 1 maç ceza alan Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydın sahada yerini alamayacak. Rakip Avusturya’da ise orta saha oyuncusu Patrick Wimmer, Türkiye’ye karşı forma giyemeyecek.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version