Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Elon Musk trans çocuğu hakkında konuştu: Beni kandırıp oğlumu woke virüsüyle öldürüldüler

Elon Musk trans çocuğu hakkında konuştu: Beni kandırıp oğlumu woke virüsüyle öldürüldüler


ABD’nin California eyaletinde onaylanan ve okullarda çocukların cinsel kimliklerini değiştirmesi halinde velilerine bilgi verilmesine dair zorunluluğu kaldıran cinsel kimlik yasası nedeniyle şirketlerini Texas’a taşıma kararı alan Elon Musk, LGBT konusunda büyük “oğlunu” örnek göstererek tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu.

Elon Musk’ın bahsettiği 20 yaşındaki çocuğu, cinsel kimlik değişikliğine karşı çıkması gerekçesiyle 2022 yılında Musk’a açtığı dava ile tüm ilişkisini kesmiş ve adını Vivian Jenna Wilson olarak değiştirdiğini duyurmuştu. Musk ise konuyla ilgili “Ben kesinlikle trans haklarını destekliyorum ama bu zamirlerin hepsi bir kabus” açıklamasını yapmıştı.

Vivian Jenna Wilson

Daily Wire’da psikolog Jordan Peterson ile yaptığı röportajda çocuğunun mecazen öldüğünü söyleyen Musk, çocuğunun cinsiyet değişikliğine neden karşı olduğunu ve olayların gelişimini şöyle anlattı:

“Oğlum woke virüsü yüzünden ‘öldü’”

“Oğlum Xavier aşı mafyasının woke virüsü yüzünden ‘öldü.’ Bu sahte özgürlükçü şeytanlar, oğlum Xavier’e ergenlik engelleyici ilaç verilmezse intihar edeceğini söyledi. O zamanlar Covid’den dolayı kafam çok karıştığı için farkında olmadan bunu imzaladım. Oğlumun cinsiyetini değiştirmek için hormon takviyesi yapmışlardı. Oğlumun ‘öldüğü’ gün, bu sahte özgürlükçülerle ömrüm boyunca savaşmaya ve woke virüsünü bitirmeye yemin ettim. Bu şeytanlar çocuklara cinsiyet değiştirme propagandası da yapıyorlar, hepsi hapislere tıkılmalılar.”

“Her çocuk bir tür kimlik bunalımı yaşar, bunun için rıza yaşı var”

“Her çocuk bir tür kimlik bunalımı yaşar, bu sadece gelişimin bir parçasıdır. Yetişkinlerin, bu yaştaki çocukları manipüle etmesi çok mümkündür. Yanlış cinsiyette olduklarına ve farklı bir cinsel kimliğe sahip olmalarına inandıkları bir kimlik krizine doğru gidebilirler. Tam olarak bu yüzden bir rıza yaşı diye bir şey var. 18 yaşın altında dövme yaptıramamanızın, içki içmemenizin veya araba kullanamamanızın nedeni, çocukların büyüdüklerinde büyük pişmanlık duyacakları şeyler yapabilecek olmalarıdır.”

“Woke” nedir?

Oxford sözlüğüne göre woke kelimesi cinsellik, cinsel kimlik ve ırk konularında “uyanmış-bilgilenmiş” anlamlarında kullanılıyor. Amerika’da ‘yeni sol’ olarak da tanımlanan bu kesim özellikle Cumhuriyetçiler tarafından ‘radikal sol’ oldukları gerekçesiyle eleştiriliyor.

Musk daha sonra X hesabından yaptığı paylaşımda çocuğu hakkında şu detayları paylaştı:

“Xavier eşcinsel ve hafif otistik olarak doğdu; cinsiyet hoşnutsuzluğuna katkıda bulunan iki özellik.  Yaklaşık 4 yaşındayken benim giymem için ceket gibi kıyafetler seçip bunların ‘muhteşem’ olduğunu söylüyordu, ayrıca müziğe ve tiyatroya olan ilgisinin farkındaydım.  Ama o bir kız değildi.”

Elon Musk, Xavier (sağda) ve Griffin isimli çocuklarıyla


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version