Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

‘Çocuğa istismar’ iddiası Kayseri’yi sokağa döktü; ‘Erdoğan istifa’ sloganları

‘Çocuğa istismar’ iddiası Kayseri’yi sokağa döktü; ‘Erdoğan istifa’ sloganları


Kayseri’de bir yabancı uyruklu bir şahsın küçük bir çocuğa istismarda bulunduğu iddiası nedeniyle vatandaşlar sokağa döküldü. Polis olaya müdahale etti. Binlerce Kayserili, dakikalarca “Erdoğan istifa!” sloganları attı. Kayseri Valiliği olayı doğruladı, şahsın gözaltına alındığını bildirdi.

Kayseri’de Suriyelilere ait işyerleri yakıldı… Olaylara polis müdahale ediyor.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde yabancı uyruklu bir kişinin 5 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddiası üzerine binlerce kişi sokaklara döküldü. Araçları ters çeviren ve bazı iş yerlerini ateşe veren Kayserililere,bölgeye sevk edilen polis ekipleri müdahale etti. TOMA araçları ile müdahale edilen olayda polisin, kalabalığı dağıtmak için müdahalesi saatlerce sürdü.

Kayseri’de 6 yaşında bir kıza tecavüz edildiği iddiası sonrasında halk sığınmacıların yaşadığı iş yeri ve araçlara saldırıp tahrip ediyor#Kayseri pic.twitter.com/RpqcE86fzR

— Şahin (@sahin_keke) June 30, 2024

Kayseri Valiliğinden yapılan açıklamada, tacize uğrayan çocuğun koruma altına alındığı belirtildi: “Konu tarafımızca titizlikle takip edilmekte olup, vatandaşlarımızın itidalli davranarak, resmi makamlarca belirtilen açıklamalar haricinde herhangi bir eylemin içinde olmamaları hususunda kamuoyuna saygıyla sunulur.”

Kayseri’de Suriyeli bir sığınmacının 5 yaşında çocuğu taciz ettiği iddiası ile halk ayaklandı

Suriyelilere ait yerler yakılıyor pic.twitter.com/SPvmfbjfQe

— 𝙰𝙻𝙺𝙸𝙼 (@ALKIMwrite) June 30, 2024

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version