Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

CHP Sözcüsü Yücel’den ‘jet’ yargılamaya tepki: Sinan Ateş davası, ‘ağır abilere’ uzansın istenmiyor

CHP Sözcüsü Yücel’den Yalçın ve Yönter’e sert tepki: MHP’nin sırtında yüksünüz!


CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, iktidar ve küçük ortağı MHP’ye ‘Sinan Ateş cinayeti’ üzerinden yüklendi. Ankara’daki mahkemede tiyatro oynandığını anlatan Yücel, siyasi bir cinayetin üzerinin örtülmek istendiğini belirtti. Yücel, “Bir kısım önemli görevleri olan siyasileri korkutan, tir tir titreten siyasi bir cinayet. 18 ay boyunca iddianame hazırlamayan savcı, 18 günde esas hakkındaki mütalaasını açıklayacağını söylemiştir. Jet bir yargılama ile mahkeme salonunda başlatılan tiyatro, çok da fazla uzatılmadan sonlandırılmak istenmektedir. Böyle bir davanın yargılamasının yangından mal kaçırırcasına, bir an önce bitirilmeye çalışılması, olayın başkalarına, kendilerini ‘ağır abi’ zanneden bazı siyasilere sıçramasının önünü kesmek içindir. Sinan Ateş cinayetinin üstü örtülmek istenmektedir.” ifadelerini kullandı.

Deniz Yücela’in gündeminde asgari ücret de vardı. AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e asgari ücret üzerinden yüklendi: “Sayın Erdoğan’a ve Mehmet Şimşek’e sesleniyorum. Asgari ücret konusunda bilgiçlik taslamayı bırakın ve asgari ücreti en az 25 bin lira yapın.”

MYK toplantısı sürerken gündemdeki konular hakkında değerlendirmelerde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel’in açıklamalarından bazı bölümler şöyle:

TÜİK’in açıkladığı verilere kendileri bile inanmıyor

6 ayda asgari ücret ve emeklinin maaşları eridi

Bilgiçlik taslamayı bırakın; asgari ücreti 25 bin lira yapın

Erdoğan, Suriye’nin iç meselelerinde taraf oldu!

Genel Başkanımız, Şam’a bir ziyaret planlıyor

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZIProtokol imzalandı; Çin elektrikli araç devi BYD Türkiye’de üretim tesisi açacakSONRAKİ YAZIÖNEMLİ GELİŞME | Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi’ne ‘Yüksel Yalçınkaya’ başvurusu!

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version