Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

CHP lideri, Sinan Ateş davasına müdahale edildiğini söyledi: “İddianemeye delil girmesini engelliyorlar”

CHP lideri, Sinan Ateş davasına müdahale edildiğini söyledi: “İddianemeye delil girmesini engelliyorlar”


CHP lideri Özgür Özel, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili davaya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Partisinin grup toplantısında konuşan ve cinayette ‘azmettirici’ olmakla suçlanan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ı hedef aldı. Özel, “Şimdi o ikisinden biri azmettirici ile mesajlaşmış durmuş, mahkeme dosyalarında görüyoruz. Her yerde görüyoruz. Mesajın içeriğini de bilen var, günü gelince bütün Türkiye öğrenecek. Onu bilenlerin, görenlerin onu bir şekilde resmi iddianameye sokması lazım, ona direniyorlar.” dedi.

Özgür Özel’in açıklamasına göre çok önemli bir delil, MHP’nin karşı çıkması nedeniyle iddianameye giremiyor.

Sinan Ateş’iş eşi Ayşe Ateş de, 4 Temmuz’da mahkemede verdiği ifadesinde, “Hiçbir ismi pas geçmeden anlatacağım. Sinan bu tehditler başladığında bana ‘İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, Ahmet Yiğit Yıldırım ile Olcay Kılavuz’a talimat vermiş ve beni öldürmek için kapı kapı gezip kiralık katil arıyorlarmış dedi.” ifadelerini kullanmıştı.

CHP lideri Özgür Özel, partisinin grup toplantısında MHP’ye yüklendi. MHP’nin kendisine ait bir kararı olmadığını, AKP’nin her kararını desteklediğini anlattı. Sinan Ateş cinayeti üzerinden MHP’ye yüklenen Özgür Özel’in hedefinde İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın vardı. Özgür Özel, davaya müdahale edildiğini anlattı:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version