Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Biden, Trump’a saldırıyı kınadı: Amerika’da bu tür şiddetin yeri yoktur

Biden, Trump’a saldırıyı kınadı: Amerika’da bu tür şiddetin yeri yoktur


ABD Başkanı Joe Biden, eski ABD Başkanı Donald Trump’a, seçim kampanyası sırasında düzenlenen saldırıyı kınadığını belirtti. Trump’ın ‘iyi olduğunu duyduğuna sevindiğini’ belirten Biden, yazılı açıklamasında, Amerika’da bu tür şiddetin yeri olmadığını belirtti.

Joe Biden, “Amerika’da bu tür şiddetin yeri yoktur. Bunu kınamak için ülkece birlik olmalıyız.” vurgusu yaptı. Biden, “Bu bir suikast girişimi mi?” sorusuna, “Bilmiyorum, aslında bir fikrim var ama tüm gerçeklere sahip değilim.” şeklinde cevap verdi.

Joe Biden’in konuyla ilgili paylaşımı şöyle: “Donald Trump’ın Pensilvanya’daki mitinginde yaşanan silahlı saldırıyla ilgili bilgilendirildim. Onun güvende olduğunu ve iyi durumda olduğunu duyduğuma minnettarım. Daha fazla bilgi beklerken kendisi, ailesi ve mitingde bulunan herkes için dua ediyorum. Jill ve ben onu güvenli bir yere götürdüğü için Gizli Servis’e minnettarız. Amerika’da bu tür şiddete yer yok. Bunu kınamak için tek millet olarak birlik olmalıyız.”

Bu arada Trump’a yönelik silahlı saldırı girişimi sonrasında, New York Polis Teşkilatı (NYPD) polisi New York kentinde bulunan Trump Tower ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version