Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Beşiktaş’ta Amir Hadziahmetovic’ten transfer cevabı: Daha güçlü döneceğim

Beşiktaş'ta Amir Hadziahmetovic'ten transfer cevabı: Daha güçlü döneceğim

Beşiktaş‘ın yıldızı Amir Hadziahmetovic, sakatlığına dair açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı takımda antrenmanlarını sürdüren Bosna Hersekli orta sahanın transfere dair sözleri dikkat çekti.

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş’ta sakatlığını atlatan ancak henüz maça çıkmayan Amir Hadziahmetovic tedavi sürecine dair konuştu. Bosna Hersekli orta saha, siyah-beyazlı takımdaki hedeflerine dair açıklamalarda bulundu.

“Futbolu daha farklı açıdan izleme fırsatım oldu”

Beşiktaş’ın geçtiğimiz sezon performansını değerlendiren Amir Hadziahmetovic, “Ancak bir yandan da benim için iyi olmuştur. Bir tazelenme, yenilenme gibi. Futbolu daha farklı açıdan, farklı bir gözle izleme fırsatım oldu dışarıdan bakınca. Takımın 6 hoca değişimi yaşadığını görmek acı bir tecrübeydi. Çok zor bir sezondu, çok büyük problemler yaşadık. Bir takım oluşturamadık. Beşiktaş’ı o şekilde izlemek hiç keyifli değildi” dedi.

“Tek düşündüğüm ‘Daha çabuk nasıl iyileşirim?’ oldu”

Sabah’a konuşan Amir Hadziahmetovic sakatlığının ardından yaşadığı sürece dair şu sözleri dile getirdi:

“Sakatlığımın büyüklüğünü öğrendiğimde üzülmek yerine geri dönmeye odaklandım. Tek düşündüğüm ‘Ameliyatı en hızlı nasıl yapabiliriz? Rehabilitasyona nasıl başlarız? Daha çabuk nasıl iyileşirim?’ oldu. Kulübümüzün sağlık ekibi bu konuda hep yanımdaydı. Rehabilitasyon kısmını kulüpte geçirdim ki bundan son derece mutlu ve memnunum hepsine teşekkür ediyorum. Oynadığım süre zarfında formayı hiç bırakmadım. En kısa zamanda tekrar formayı kazanacağıma da %100 eminim. Sakatlanmadan önce forma sırtımdaydı ve sahadaydım. Döndüğümde de böyle olacağına inanıyorum. Amacım en kısa sürede geri gelmek, ligin ilk haftasına yetişmeye çalışıyorum, bakalım olacak mı, göreceğiz.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version