Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bahçeli’nin “Ha bir köpek yavrusunu kesmişler, ha bir emzikli bebeği katletmişler” sözlerini paylaştı

Bahçeli'nin "Ha bir köpek yavrusunu kesmişler, ha bir emzikli bebeği katletmişler" sözlerini paylaştı


MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin 2018 yılında paylaştığı hayvan katliamını eleştiren tweet’ini yeniden paylaşması dikkat çekti. Paylaşımda, “Ha bir köpek yavrusunu kesmişler, ha bir emzikli bebeği katletmişler, mana ve muhteva olarak hiçbir fark yoktur.” ifadeleri yer alıyor.

AKP’nin sokak hayvanlarına “ötanazi” uygulanmasını öngören 17 maddelik ‘Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi,  dün ( 23.07.2024) TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu’nda kabul edildi.

Söz konusu kanun teklifine toplumun bir kesiminden tepkiler sürerken MHP’li Yönter’den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Yönter, X hesabında Bahçeli’nin 2018 yılında “Ha bir köpek yavrusunu kesmişler, ha bir emzikli bebeği katletmişler, mana ve muhteva olarak hiçbir fark yoktur.” ifadelerini içeren paylaşımını tekrar yayınladı.

TIKLAYIN-Erdoğan’dan AKP’li vekillere “sokak hayvanları yasası” uyarısı: Asla taviz yok, kararlı durun, bu işi Allah’ın izniyle bitireceğiz

TIKLAYIN-Sokak hayvanlarına ‘ötanazi’ öngören yasa teklifi komisyondan tartışmayla geçti: “Katliam yasasının failleri olarak fotoğrafınızı çektirin, tarihe geçtiniz!”

 

 

Exit mobile version